Wednesday, June 17, 2009

Sellest, mis Melbourne's veel huvitavat juhtus

Nagu juba ytlesin, oli sitaks lahe...ja nagu k6ik asjad olid lahedad...Teine p2ev algas sellega, et l2ksime kolmekesi Brundwick Street'ile hommikus88ki s88ma. W. ja M. viisin mind mingisse eriti lahedasse kohvikusse, kus k6ik kelnerid n2gid siuksed m6nusad lipsu, valge s2rgi ja musta vestiga jotad v2lja ja yldse oli kogu 6hustik selline m6nusalt pohhuistlik.

Terve see t2nav on selline korraliku kiiksuga, t2is pisikesi kohvikuid ja poode, kus myyakse igasugu kahtlast kraami, mida t6en2oliselt kuskilt mujalt maailmas osta ei saa. Enamik rahvast olid sellised kunstnikutyypi tegeleased, kellel oli savi seitse, mis p2ev v6i mis kell on ja, kes Ameerikas parasjagu president on...igati lahe seltskond seega.

Minu vaieldamatu lemmikkoht oli kunstnike turg, kus see kirju seltskond siis oma meisterdatud imevigureid myys. Seal v6is ikka eriti naljakaid asju n2ha ja ilusaid samuti...Eriti chill oli see, et inimesed olid seal megas6bralikud ja ei l2inud kaua aega, kui ma kahe vabatahtlikuga, kes seal orbude heaks fotosid myysid, jutusoone peale sattusin ja l6ppes see sellega, et nad kutsusid mind 6htul miskisele peole. Kuna W. ka ytles, et ma v6in vabalt veel nende juurde j22da, kui tahan, siis oli otsus tehtud ja 6htu sisustatud.

Vahepeal l2ksid teised koida 2ra ja mina kimasin yksi kesklinna, sest just sel p2eval avati rahvuslikus galeriis Dali` n2itus ja mina kui vana teada-tuntud kunstihuviline ju lihtsalt pidin seal kohal olema...ja tegelt ei kahetse kyll, et l2ksin...

Et p2ev eriti h2sti l6peks, siis n2gin 6htul pitsarestos veer yhte eriti nummit tydrukut, kes terve 6htu armsasti naeratas ja seej2rel leidsin peale pisikest seiklemist ka selle pubi ylesse, kus see pidu toimus, kuhu mind p2eval oli kutsutud ning ylej22nud 6htu m66dus mussi kuulates, tantsutydrukuid vaadates, kohalikku 6lli degusteerides ja oma tutvusringkonda suurendades...mmmm...m6nus koht see Melbourne tegelt ikka...aga t2na ostsin pileti Townsville'i ja esmasp2eva 6htuks olen juba seal...plaane on hetkel null ja eks n2is, mis seal juhtuma hakkab...sooja on seal igal juhul +27 ja ookean kohe kylje all nii et igav ei tohiks hakata.

Ahjaa, ma n2gin kaamelit siin yksp2ev ju...passis keset p6ldu kuskil kylavahel...norm maa see Austraalia ikka...kunagi ei tea, kes j2rgmise kurvi tagant vastu vaatab.

2 comments:

  1. Kängurusi ei olegi veel näinud,mis kuradi kängurude maa see Austraalia siis on varsti kuu seal ja polegi kohanud.Aga jään ootama kui kuhugi soojemasse kohta saad ja katsu tööd ka ikka sebida.

    ReplyDelete
  2. Kindel,et Kaamel või tarbisid neid kahtlaseid asju sealt pisikestest poodidest???:D
    hahaha..Kaamel my ass..:D

    ReplyDelete