Friday, June 5, 2009

Lumest, magedest ja suurte prillidega onkust

Nyyd on juba tiba rohkem kui nadal Aussies oldud ja elu on kuidagi jube rahulikuks lainud. Olen siin ymbruskonna pisikeste linnade ja kyladega tutvunud ja kohalikku kaarti k6vasti uurinud ning vaikselt hakkab tunduma, et ega siin praegusel aastaajal enam midagi vaga tarka teha ei ole. Ainukeseks variandiks oleks veel see, kui saaks kuhugi suusakeskusesse toole. Tegin tana endale kohaliku numbri ja l6petasin CV ara ning saatsin osadesse kohtadesse juba laiali ka. Kuna praegu miski kuninganna synnipaev ja ka esmaspaev sellega seoses vaba paev, siis vaevalt, et ma nii pea veel mingit vastukaja saan.

Maed on siin suht lahedal. Kohe meie farmi korval on pisikesed kynkad, millel k6rgust tiba yle kolmesaja meetri, kuid mida edasi ida poole, seda k6rgemaks maed lahevad ja ulatuvad l6puks tiba rohkem kui 2000 meetrini. Esimene maekeskus on meist umbes 80 km kaugusel. Suuremateni on kyll rohkem maad, aga seal on ka tegevust rohkem ja raudselt tahaks ennem juba kuhugi sinnapole saada. Selle nadalavahetusega algab siin iseenesest ka ametlikult talvehooaeg. Lund veel kyll kuskil naha ei ole, aga kohalike s6nul ei ole see takistuseks...eks see vist rohkem mingi kaval arin6ks ole, et pyhade ajal rahvas keskustesse kokku ajada ja neilt hunnik rulli katte saada.

Igal juhul olen siis nyyd lahiajal sellel lainel, et miski tegevus endale Victoria osariiki leida. Ja kui sellest asja ei peaks saama, siis arvatavasti pakin kola kokku ja seiklen kuskile, kus soojem...suve poole v6ib taitsa moelda siiapoole tagasituleku peale, sest tegelt on kant ilus ja sooja saabudes on siin ysna lihtne ka miskit hooajatood saada.

Ja k6igile poliitikahuvilistele teadaanne, et Austraalia sai endale uue kaitseministri tana. Miskise jubedamalt suurte prillidega onku, kelle nime ma ei maleta...mul nimedega yldse mingi kahtlane teema...iga paev kedagi tutvustatakse, aga alati on 6htuks praktiliselt k6ik need nimed meelest lainud...

1 comment:

  1. Mine seikle jah,sa tõesti juba nii ära kohanenud seal nagu eluaeg olnud.Lähiajal ikka hangi fotokas ka PILTE,PILTE!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete